понеделник, 21 юни 2010 г.

Почивка на село


Селото е ужасно място за живеене и него оспорвам, но е и страхотно място да си починеш за седмица, да се отпуснеш и да забравиш за проблемите в града.

Моето село се казва Бързина намира се на не повече от 30,35 км. от Враца. Не си мислете, че името на селото идва от живота на хората.:D

Във Бързина има много красива природа: малка рекичка (страхотна за риболов), големи дървета накадето и да се обърнеш. Толкова е красиво, че с думи немога да го опиша както бих искал, затова ето ви и малко снимчици, снимани от мен (ще забележите веднага :D)


За увеличение на снимките цъкнете върху тях.

11 коментара:

  1. страхотно място за почивка, за една истинска почивкааа, много красиво

    ОтговорИзтриване
  2. Приказна идилия, чудесно селце изглежда от снимките и от краткото описание! Харесва ми, че има гора, обожавам да се разхождам в гората. Рекичката, която става за риболов, също е важен фактор, за да се нарече почивката но село "пълна". За съжаление в моето село рекичката не става за риболов, но пък е близо до София - 45-50км.

    ОтговорИзтриване
  3. axax v nego ne e pada golqma pochivka ama aide ... :D obicham si go <3333

    ОтговорИзтриване
  4. За живеене...не е за живеене така е, но има разкошна природа и като искаш да се откъснеш от шума в града е чудесно място. Особено сега в летния сезон. Хубави снимки.

    ОтговорИзтриване
  5. Ако искаш да си починеш от големият шум, селото е идеалното място. Тишина, спокойствие и страхотна природа. Друга не ти трябва. Малки сутрешни и вечерни разходки сред планините и поляните, малко вкъщи, едно барбекю, пълен релакс.Край Враца е много красиво , няколко пъти съм минавала и в самият град съм била, съвсем различно е от София.Виждам, от хубавите снимки, че има и рекичка, където е прекрасно да си потопиш крачетата в тази голяма жега.Човек има нужда от такъв тип отдих. Самият му мозък го иска, за да се зареди с нови сили за ужаса в големият град.

    ОтговорИзтриване
  6. Напоследък не съм толкова сигурна, че селото е ужасно място за живеене. При този стрес и натовареност и изнервени хора в граха... Като отидем някъде сред природа уикенда и направо все едно съм на друга планета. ние по-рядко ходим до селото, защото е доста далече, разход за бензин, часове път... разбирате. Обичам тишината и спокойствието, но и аз незнам колко време бих издържала на толкова спокоен живот. Странното е, че колкото и да бягаме от шума и стеса в града като чели сме привикнали към тях твърде много, за да се отречем от тях завинаги :) Селото ти изглежда чудесно между другото :)

    ОтговорИзтриване
  7. Чувала съм за село Бързина на около 30,35 км. от Враца.Снимките, които си качила са много красиви.Имаме страхотна природа и трябва да я пазим.В последните години наблюдавам тенденция на засилване на покупките на къщи по селата.Явно всички граждани се усетиха, че сред природата е много по спокойно и сигурно.Обичам шума на малка рекичка, както и да има големи дървета накъдето и да се обърнеш.Така описвайки селото си мисля, че и на мен ще ми хареса.

    ОтговорИзтриване
  8. На село сред природата можеш наистина да си починеш и да се заредиш.

    ОтговорИзтриване
  9. Това се казва една истинска почивка сред природата и семейството. Хубав блог.

    ОтговорИзтриване
  10. Това е едно уникално зелено и свежо място където си заслужава да отидем човек със своето семейство и да си починат на чист въздух сред природата и да си направите една чудна скара за вечеря и да гледате звездите под небето. Благодаря за тези невероятни фотоси, не съм била там,но вече може и да планувам една малка екскурзия. В България имаме чудесни места и запазени все още кътчета без строежи и търговия.Блога е много добре направен особено зеленият фон на който е приятно на окото и не се натоварва гледайки го.

    ОтговорИзтриване
  11. Според мен да има вила някъде сред планината е чудесно предимство,понеже може да ходиш на малка почивка всеки почивен ден и да се наслаждаваме на пълното спокойствие което природата и гората може да ти даде.Една ми къща е точно разположена между едни планини и там ако седиш по дълго време може да видиш елен,които си хапва спокойно тревичка, дори има и вълци и мечки,които да си призная не искам да вижда, но много често страдат хората които гледат животни като кокошки и козе, овце, понеже те с а по дребна плячка и ги убиват.Благодаря за статията, снимките с а красиви.Само времето да се оправи и при нас и колко много пикника ще направим....

    ОтговорИзтриване