неделя, 20 юни 2010 г.

Counter-Strike превзе света

Counter-Strike e най-играната онлайн игра. На 12 г. започнах да играя Counter-Strike 1.5, за времето си тази версия беше класика, дори още се играе макар и не много.

Играта не е сложна и за няколко дни се вманиачих в нея и я играех всеки ден. По късно излезе и 1.6 версията която беше дори по добра. Counter-Strike стана любимата ми игра. Още от неиното създаване играта започва да трупа фенове, като през 2002 г. има над 30 000 сървъра в Интернет. Сега има още нови вирсии на ЦС-а като: Condition Zero, Source и др.

Играта с всяка изминала минута трупа нови играчи, но има и такива на които им омръзва играта и се отказват от нея или просто се отказват защото са слаби а немогат да станат добри веднага. :D Със пускането на новите версии се появи начин за бъро подобряване нивото на играене (hack-ове, cheat-овеr и др,). :D Това също е причината за отказване от играта на тези, които им е омръзнало от такива "хакери". Но с хаковете дойдоха и защитните сървъри "Man1a и др."

Counter-Strike e страхотна игра в която се използва и логиката. Цялата история на Counter-Strike може да намерите от тук

1 коментар: